Allianz pojištění - Váš klidný spánek

PRO ŽIVOT - RODINNÉ RIZIKOVÉ POJIŠTĚNÍ

07.08.2010 10:00

PRO život je nový typ komplexního rizikového životního pojištění s volitelnou investiční složkou, které nabízí pojistné krytí nejrůznějších rizik pro jednotlivce i celé rodiny, v nejrůznějších životních situacích. Na jediné smlouvě mohou být pojištěni až 2 dospělí a až 4 děti. V průběhu trvání pojištění je smlouvu možné přizpůsobovat měnícím se životním situacím. Produkt tak zcela naplní pojistné potřeby například aktivně žijících jednotlivců, mladých lidí pořizujících si vlastní bydlení (ideální pojištění k hypotéce), rodin s dětmi, klientů ve středním věku i seniorů.
Výhody/bonusy: Rizikové životní pojištění PRO život s běžně placeným pojistným už od 300 Kč měsíčně. Za přijatelné pojistné tak klient pojistí všechna svá rizika i rizika svých blízkých. Je to doslova pojištění na celý život. Minimální pojistná doba je 5 let.
Hlavní pojištění zahrnuje krytí pro případ nenadálé smrti:
- dopravní nehoda ve vozidle (500 000 Kč)
- srdeční infarkt (až 100 000 Kč)
- mozková mrtvice (až 100 000 Kč)
K dispozici je dále:
- 15 připojištění pro dospělé
- 4 připojištění pro děti
Konkureční výhody: Jediné rodinné rizikové pojištění s dobrovolnou spořící složkou, jediné investiční pojištění bez počátečních a měsíčních poplatků.

Další výhody:

- pojištění celé rodiny na jedné smlouvě (až 2 dospělí, až 4 děti) od 300 Kč měsíčně
- komplexní rozsah rizik včetně celoročního cestovního pojištění
- možnost investice do fondů nebo spoření s výnosem 2,4 %
- progresivní plnění 500 % nejen u trvalých následků úrazu
- unikátní systém slev, které se sčítají (25 % + 15 % + až 5 %)
Novinky: Komplexní rizikové životní pojištění PRO život je novinkou na trhu, v nabídce Allianz pojišťovny od 1. dubna 2010.

Připojištění

 

Úrazové připojištění

Zvolte si úrazové připojištění, které obsahuje pojištění pro případ smrti, trvalých následků, denního odškodného, hospitalizace a invalidity způsobených úrazem. Lze připojistit také rizikové sporty.

 

Pojištění pro případ smrti

Lze sjednat připojištění pro případ smrti s okamžitou výplatou pojistného plnění nebo s odloženou výplatou na konci pojistné doby.

 

Pobyt v nemocnici

Za každý den hospitalizace obdržíte od pojišťovny sjednanou denní dávku.

 

Pracovní neschopnost

Vhodné pro doplnění příjmu v pracovní neschopnosti z důvodu úrazu nebo nemoci. Do 200 Kč denní dávky bez prokazování příjmu.

 

Závažná onemocnění nebo smrt

Už od 35 Kč měsíčně v případě vážné nemoci nebo smrti Allianz vyplatí částku, která Vám nebo Vaší rodině pomůže se s touto situací lépe vyrovnat.

 

Invalidita

V případě přiznání plné invalidity Vám Allianz bude vyplácet důchod. Po každém roce je vyplácený důchod automaticky navyšován.

 

Zproštění od placení

Stanete-li se plně invalidním, přestáváte kromě pojistného za sjednanou smlouvu platit i své penzijní připojištění. Allianz bude toto pojistné hradit za Vás. U Allianz penzijního fondu bude Váš příspěvek navýšen o 50 %.

 

Celoroční cestovní připojištění

Pokud cestujete často po Evropě, můžete si sjednat cenově zvýhodněné cestovní připojištění s neomezeným krytím léčebných výloh.

Kontakt

Monika Zemanová

zemanmonika@seznam.cz

731 077 565, 737 731 201

Vyhledávání

Allianz novinky

07.08.2010 10:00

PRO ŽIVOT - RODINNÉ RIZIKOVÉ POJIŠTĚNÍ

PRO život je nový typ komplexního rizikového životního pojištění s volitelnou investiční složkou, které nabízí pojistné krytí nejrůznějších rizik pro jednotlivce i celé rodiny, v nejrůznějších životních situacích. Na jediné smlouvě mohou být pojištěni až 2 dospělí a až 4...
08.11.2009 18:17

Fotovoltaické elektrárny

      Pojištěním FVE lze zajistit komplexní pojistnou ochranu Vaší investice. Fotovoltaické články lze pojistit jako součást pojištění budovy resp. rodinného domu   Pojištěním lze zajistit komplexní pojistnou ochranu Vaší investice. Fotovoltaické články lze pojistit jako...
20.09.2009 13:26

Akční balíček

  Životní pojištění od Allianz pojišťovny je nyní ještě výhodnější     Připojištění pro případ nezaměstnanosti   V případě, že přijdete o zaměstnání, uhradíme za vás pojistné a vy tak nepřijdete o pojistnou ochranu sebe a své rodiny v případě nečekaných...

© 2009 Všechna práva vyhrazena.

Tvorba webových stránek zdarmaWebnode