Allianz pojištění - Váš klidný spánek

Penzijní připojištění

12.09.2010 11:20

 

Penzijní Fond Allianz připsal svým klientům za rok 2009 3 % zhodnocení prostředků, což je nejvyšší zhodnocení za rok 2009 a získal 1. místo v soutěži Zlatá koruna 2010.

Za penzijním fondem Allianz stojí spolehlivý a stabilní Německý kapitál společnosti Allianz SE se sídlem ve Spolkové republice Německo, dlouhodoou tradicí spolehlivosti, stability a ratingem AA+, což je o několik stupňů vyšší rating, než je rating České republiky A+.

Kolik si máme šetřit. Abyste si mohli ve stáří dovolit přijatelný životní standard, doporučujeme šetřit na penzijní připojištění alespoň 30 % Vašeho čistého příjmu.

Budete-li tedy spořit od 20 let po dobu 40 let částku 6.000,- Kč, při průměrném ročním zhodnocení 3 %, kterého dlouhodobě v České republice dosahuje PF Allianz, bude Vám v 60 letech vyplácena doživotní penze ve výši okolo 32.000,- Kč měsíčně + státní důchod.

Při sjednání penzijního připojištění u penzijního fondu Allianz získá klient mladší 60 let na 24 měsíců úrazové pojištění ZDARMA.

Nemáte-li ještě sjednáno penzijní připojištění, kontaktujete mne na 731077565 nebo monika.zemanova@iallianz.cz .

Můžete si rovněž sjednat navýšení vašeho příspěvku u stávajícího penzijního fondu.

Ze zákona můžete mít sjednáno penzijní připojištění jen u jednoho penzijního fondu. Pokud již penzijní připojištění máte sjednáno jinde a trápí Vás nízké zhodnocení prostředků, převeďte si penzijní připojištění k PF Allianz z jiného penzijního fondu do PF Allianz.

Nepodceňujte zhodnocení vašich finančních prostředků penzijním fondem a převeďte si své finance do stabilního penzijního fondu s vysokým zhodnocením. Vyšší zhodnocení finančních prostředku Vám zajistí i vyšší penzi ve stáří a tím vyšší životní standard.

Upozorňujeme, že minulé výnosy PF nejsou právní zárukou výnosů budoucích a výše uvedené kalkulace jsou orientační, ale dle zprávy o hospodaření penzijních fondů za 1. pololetí roku 2010 lze očekávat i v roce 2010 zhodnocení finančních prostředků PF Allianz okolo 3%.

Kontakt

Monika Zemanová

zemanmonika@seznam.cz

731 077 565, 737 731 201

Vyhledávání

Allianz novinky

07.08.2010 10:00

PRO ŽIVOT - RODINNÉ RIZIKOVÉ POJIŠTĚNÍ

PRO život je nový typ komplexního rizikového životního pojištění s volitelnou investiční složkou, které nabízí pojistné krytí nejrůznějších rizik pro jednotlivce i celé rodiny, v nejrůznějších životních situacích. Na jediné smlouvě mohou být pojištěni až 2 dospělí a až 4...
08.11.2009 18:17

Fotovoltaické elektrárny

      Pojištěním FVE lze zajistit komplexní pojistnou ochranu Vaší investice. Fotovoltaické články lze pojistit jako součást pojištění budovy resp. rodinného domu   Pojištěním lze zajistit komplexní pojistnou ochranu Vaší investice. Fotovoltaické články lze pojistit jako...
20.09.2009 13:26

Akční balíček

  Životní pojištění od Allianz pojišťovny je nyní ještě výhodnější     Připojištění pro případ nezaměstnanosti   V případě, že přijdete o zaměstnání, uhradíme za vás pojistné a vy tak nepřijdete o pojistnou ochranu sebe a své rodiny v případě nečekaných...

© 2009 Všechna práva vyhrazena.

Tvorba webových stránek zdarmaWebnode